Terdapat banyak mitos penurunan berat badan yang meluas bahawa lelaki dan wanita Dwell oleh Dari segi kesejahteraan mereka. Kadang-kadang sukar untuk membebaskan appecut hq mitos penurunan berat badan dan fakta sederhana dari apa yang sah. Beberapa audio benar sementara yang lain hanya menggelikan. Saya ketika belajar di suatu tempat bahawa jika anda mengambil air pada waktu malam, anda mungkin akan mendapat berat badan atau bagi mereka yang menggaru kepala anda biasanya anda akan kehilangan rambut….

Mitos Berat Badan # satu

Lebih banyak berat badan yang lebih tinggi yang harus saya turunkan semakin besar rancangan senaman saya

Mengurangkan berat badan Kenyataan sebenarnya: Walaupun memperoleh rejim latihan yang ekstrem sangat baik, Terdapat beberapa perkara yang harus anda fikirkan: yang pertama adalah bahawa setiap orang berada pada tahap yang berbeza Mengenai kesihatan dan kecergasan mereka dan seberapa banyak intensiti yang sebenarnya dapat mereka atasi . Sekiranya anda tidak aktif secara fizikal selama beberapa tahun, anda mungkin melakukan senaman ekstrim, berjalan kaki 50% satu batu sehari. Sebaik sahaja anda berjalan sejauh setengah batu, anda akan menyedari bahawa anda berpeluh peluh dan anda akan letih. Walaupun begitu, bagi seseorang yang hidup secara fizikal selama bertahun-tahun, berjalan-jalan sejauh 50 peratus satu batu boleh dilakukan dan tidak menggunakan peluh. Setiap orang mempunyai definisi unik tentang apa itu “ketat”.

Sekiranya ekstrim untuk memenuhi keperluan anda adalah beroperasi selama satu jam atau lebih setiap hari, tetapi kerana jadual kehidupan seharian yang sibuk, anda hanya mempunyai masa selama 20 minit setiap hari, maka 20 minit tersebut akan menempuh jarak yang sangat jauh. Ini tidak akan selalu digolongkan sebagai “kuat”, menurut definisi anda, tetapi masa kardio kecil itu semestinya membawa kesan buruk terhadap kesihatan.

Mitos Kehilangan lemak yang tidak diingini # 2

Ketegangan dan kenaikan pound tidak akan berjalan seiring

Kenyataan Berat Badan: Ini adalah salah satu mitos “menggelikan”. Untuk mengetahui lebih lanjut bagaimana tekanan menggabungkan lbs. seumur hidup anda sila muat turun E-E-buku percuma saya, “Psikologi Membebaskan Lemak”

Mitos penurunan berat badan # tiga

Saya boleh kehilangan lemak walaupun mengambil tanpa mengira apa yang saya mahukan

Kebenaran Menurunkan Berat Badan: Sir Isaac Newton sebaik sahaja mendakwa “Yang naik perlu turun.” Terdapat idea semula jadi yang mengatur kehidupan kita. Apabila anda melemparkan bola ke atas, ia akan turun ke bawah. Anda boleh duduk dengan sofa Anda dan gambar dan gambarkan bahawa bola akan tetap melayang di udara, tetapi konsep murni semula jadi mendidik kita bahawa ia akan jatuh. Begitu juga dengan berat badan kita yang berlebihan.

Ini boleh menjadi antara mitos penurunan berat badan yang paling biasa berlaku. Adalah tidak logik untuk mempercayai bahawa kesejahteraan dan berat badan anda mungkin berada dalam keseimbangan Sekiranya pemakanan anda umumnya terdiri dari twinkies, chip, dan donat. Pasti anda akan dapat membakarnya dengan latihan, tetapi banyak orang yang rancangan makannya merangkumi kebanyakan makanan ringan hampir pasti tidak berdisiplin untuk mengikuti program latihan. Saya tahu beberapa orang yang, dari permukaan, kelihatan seperti mereka benar-benar dalam keadaan hebat, kerana mereka biasanya bukan “Lemak badan, tetapi mempunyai kolesterol yang lebih tinggi.

Hanya kerana saya benar-benar merasa kasihan kerana menghancurkan hati kekasih twinkie yang tidak terhitung jumlahnya, saya akan mengatakan ini. Anda boleh mengambil makanan ringan, biskut, kerepek, ais krim, pizza, burger…. Semua itu adalah “makanan yang memuaskan jiwa”, tetapi haruslah secara sederhana. Apa-apa lebihan sama sekali tidak baik.

Mitos Kehilangan lemak badan # 4

Melangkau makanan adalah kaedah yang baik untuk menurunkan berat badan

Titik Penurunan Berat Badan: Anda akan menjumpai beberapa eksperimen yang menunjukkan dengan jelas bahawa orang yang melewatkan sarapan dan kurang makan pada waktu siang biasanya lebih berat daripada yang mempunyai sarapan berkhasiat yang berkhasiat dan selepas itu anda boleh mencuba makan 4-enam lebih kecil makanan sepanjang hari. Alasan untuk ini mungkin adalah titik bahawa mereka menjadi lebih lapar selepas itu semasa hari kerja, dan mungkin memerlukan lebih banyak konsumsi selama makanan lain pada hari kerja.

Mitos penurunan berat badan # lima

Saya tidak akan mengurangkan berat badan walaupun makan pada waktu malam

Fakta pengurangan berat badan: Anda dapat menikmati makanan di siang hari dan tidak pernah mencuba makan satu perkara pada waktu petang dan anda akan mendapat berat badan berlebihan. Sebagaimana kebenarannya adalah mungkin untuk kelaparan pada waktu siang dan makan sepanjang malam dan anda tetap akan menambah berat badan. Rahsia sebenarnya di sini adalah keseimbangan. Sekiranya badan seseorang memberitahu anda bahawa ia lapar maka kemungkinan anda perlu mendengarnya. Yang benar adalah bahawa pengambilan berlebihan, walaupun tidak bersenam, akan mendorong anda untuk menambah berat badan; bila-bila masa dengan hari bekerja yang anda cuba makan. Setiap kali saya lapar pada waktu malam, seperti amalan saya dengan makanan lain sepanjang hari, saya selalu memilih sesuatu yang bersifat organik. Perkara seperti buah-buahan, sayur-sayuran, atau saya juga menjadikan diri saya smoothie buah. Sepanjang masa-masa orang-orang itu bahawa saya menginginkan ais krim atau sesuatu yang manis, saya membiarkan diri saya mendapatkannya, dan tidak merasa bersalah mengenainya. Sebilangan besar orang yang menganggap diri mereka berlebihan berat badan menjalani kehidupan mereka dalam keadaan bersalah

Categories: Health